Termék keresés

Kategóriák

 

 

állatparadicsom kép 137

Facebook

 
” A kutyák igazából embernek képzelik magukat, valószínűleg egy gyereknek.”

Csányi Vilmos

Ugrás az állateledel webáruház főoldalára

Itt kereshetsz részletesen állati webshopunkban:

Az Állatparadicsom Webáruház általános szerződési feltételei és üzletszabályzata

 

Általános információk:
Az allatparadicsom.hu weboldal tulajdonosa az Farro Wolf  KFT:
Farro Wolf  KFT.
2071 Páty
Elvira krt 24.
Adószám: 12793275-2-13


Tulajdonos és kapcsolattartó neve:Veczán Péter
 
Jelen szerződés nyelve: Magyar

Jelen Üzletszabályzat határozza meg a Webáruházban történő vásárlás feltételeit. A Webáruházban leadott megrendeléssel és visszaigazolással a Vásárló elfogadja az Üzletszabályzatot. Az allatparadicsom.hu (Farro Wolf  KFT) Fenntartja a jogot, hogy Üzletszabályzatában változást hajtson végre. Ezen változások az allatparadicsom.hu Webáruház által megjelölt időben lépnek hatályba, ami nem lehet rövidebb, mint 7 nap a változás honlapon való megjelenése, meghírdetésétől számítva. A változás előtti megrendelések, a változás előtti feltételek szerint lesznek teljesítve.

Meghatározások:

Az Üzletszabályzatban használt kifejezések jelentése a következő:

  • Üzletszabályzat: Az allatparadicsom.hu Webáruház alábbi szabályzata;
  • Vásárló: Az allatparadicsom.hu Webáruházban, vásárlást kezdeményező személy;
  • Webáruház: Az allatparadicsom.hu Webáruház, az Farro Wolf  KFT által üzemeltetett Webáruház.
  • Termék vagy Termékek: Az allatparadicsom.hu Webáruházban bemutatott összes termék és szolgáltatás.
  • Fél vagy Felek: Vásárló és Webáruház
Megrendelés:

A Webáruházban megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással vagy személyes átvétellel rendelhetőek meg. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Ez alól kivételt képez minden visszaigazolt vásárlás. Mindig a vásárlás pillanatában feltüntetett ár az irányadó.

A vásárlás csak regisztrációval lehetséges, azonban a regisztráció elvégezhető a válogatás (kosárba helyezés) végén is a fizetés előtt.

A megrendelés leadható a allatparadicsom.hu webáruházban található formanyomtatvány kitöltésével regisztráció után.

A megrendelés fogadásáról rendszerünk automatikus elektronikus levélben értesíti Vásárlót, a megrendelésnél megadott e-mail címen.

A megrendelés beérkezése után, a Webáruház ellenőrzi a Vásárló által megrendelt termékek készletét, a következőekben pedig, 24 órán belül, egy visszaigazoló e-mailben értesíti a Vásárlót a megrendelt termékek elérhetőségéről, valamint hogy milyen időtartalom alatt lehetséges a megrendelés teljesítése, esetleg felajánl az esetleges hiányzó termékek helyett csereterméket. A Vásárló ez idő alatt törölheti a megrendelését, amennyiben nem felelnek meg számára az Webáruház által kínált feltételek.

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 5 munkanapon belül.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 10:00-tól 18:00 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Abban a pillanatban, mikor a Webáruház a vásárló felé megerősíti a megrendelés elfogadását a teljesítéshez, a vásárlói szerződés érvénybe lép.

Megvásárolható terméknek vagy igénybe vehető szolgáltatásnak azok számítanak, amiket a megrendelés pillanatában a Webáruház az oldalán kínál.

A feltüntetett termékképek csak tájékoztató jellegűek, ezért előfordulhat némelyiknél kisebb eltérés az eredetitől. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

A Termékek felhasználása, kizárólag a gyártó által mellékelt használati utasítás szerint történhet!

A Webáruház törekszik arra, hogy a honlapján közzétett termékek és szolgáltatások a fizetés és szállítás menü alatt feltüntetett határidőn belül teljesíthetőek legyenek. Azonban elszigetelt esetekben egy adott termék(ek) kiszállítását vagy szolgáltatás(ok) teljesítését nem áll módunkban határidőn belül teljesíteni, rajtunk kívülálló okok miatt (Nagyker, szállítók, gyártók, forgalmazók, informatika, stb). Ilyen esetekben, 72 órán belül, a Webáruház ügyfélszolgálata, felveszi a Vásárlóval a kapcsolatot és egyeztet az új kiszálitásí lehetőségekről illetve felajánlja a megrendelés esetleges lemondását vagy cseréjét egy ugyanolyan minőségű, ugyanarra a célra készült és ugyanolyan áru termékre (un. Cseretermék). Ilyen esetben, amennyiben, a megrendelésnél előrefizetés történt, akkor a Webáruház a Vásárlónak, 30 napon belül, a Vásárló által megjelölt módon, visszajuttatja a termék(ek) vagy szolgáltatás(ok) ellenértékét, amennyiben a kapcsolat felvételkor a Vásárló a rendelés lemondását kéri a Webáruház ügyfélszolgálatától.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy töröljük a megrendelést, amennyiben az megsérti az Üzletszabályzatot.

Bármilyen felmerülő kérdés vagy kétség esetén, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az  e-mail címen vagy a +36 /20/487-07-01 - +36/20/486-85-65 -es telefonszámokon.

Költségek és szállítási módok:

A részletes szállítási és fizetési feltételek és lehetőségek a Fizetés és szállítás menüpont alatt található.

A Webáruház nem vállal felelősséget a megrendelt Termékek szállításáért és kézbesítéséért. A megvásárolt termékek szállítási és kézbesítési költségei teljes egészben a Vásárlót terhelik, amennyiben a vásárlás összege nem éri el az ingyenes házhoz szállítási határértéket.

Abban az esetben, ha a Vásárló a Webáruházzal szerződött Pik-Pak Futárszolgálat helyett más szállítócéget kíván megbízni, a megvásárolt termékek szállításával, a Vásárlót terhelik a szállítási költségek a kiválasztott szállítócég árlistája alapján. Ezzel egy időben kötelessége értesíteni az Webáruházat a kiválasztott szállítócégről, valamint a küldemény átvételének időpontjáról elérhetőségeink egyikén. E lehetőség választása esetén, csak előre fizetést áll módúnkban elfogadni.

A megvásárolt Termékek sérüléséért vagy elvesztéséért származó felelősség a Vásárlót terheli, attól kezdve, hogy a megvásárolt Termékek a Vásárló által átvételre kerülnek személyesen, illetve a futárszolgálat által a kézbesítést követő átvétel után.

Abban az esetben, mikor a Vásárló a megvásárolt Termékek személyes átvételét választja, a Termékek átadása a Vásárlónak a fizetési bizonylat, illetve a személyazonosság ellenőrzése után lehetséges.

Abban az esetben, mikor a Vásárló a banki előreutalást választja fizetési formának, a megrendelés elkészítése csak azután lehetséges, miután az Webáruház által megadott bankszámlán megjelenik a megrendelés ellenértéke.

Személyes átvételnél, amennyiben nem előre fizetés történt a fizetés csak kiszámolt készpénzzel lehetséges. Bankkártyát nem fogadunk el.

Az átvételre elkészített küldeményeket 7 munkanapig tároljuk a Vásárló számára, ez idő letelte után a Vásárlási szerződés elveszti érvényét.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak, vagy előre átutalással vagy bankkártyával rendezi az összeget! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Reklamáció és garancia:

Minden, a Webáruház által megvételre kínált termék új, a gyártó, forgalmazó vagy importőr által biztosított garanciával, amennyiben az adott árura van garancia.

A Webárúház nem vállal felelősséget a helytelen használatból eredő károkért. A használati utasításnak megfelelő használat során keletkezett hibákért, a garancia feltételeit a gyártó, forgalmazó vagy importőr határozzák meg.

A küldemény átvételekor a megrendelt Termékek állapotát és tartalmát ellenőrizni kell a futár jelenlétében, személyes átvétel esetén az átvételkor. Abban az esetben, amennyiben sérülést vagy egyezési eltérést tapasztal a Vásárló a megrendelt Termékekkel, a futár vagy az Webáruház dolgozója (személyes átvétel esetén) egy un. Kárbejelentő lapot tölt ki. A Vásárlónak kötelessége a Kárbejelentő lap másolatát a reklamációval együtt elküldeni az Áruháznak.

Ha, a Vásárló fizikai hibát észlel a Terméken, vagy egyezési eltérést a szerződésben feltüntetett Termékkel, akkor lehetősége van:

A reklamációk elbírálása 14 munkanapon belül történik, annak bejelentésétől számítva.

A Vásárló által benyújtott reklamáció elbírálása előtt, az Áruház kikéri a gyártó, disztribútor vagy importőr véleményét. Amennyiben a Vásárló hibát észlel a Terméken, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Áruházzal telefonon, vagy e-mailben, a hibás áru visszajuttatása céljából az Áruház levelezési címére.

A Webáruház nem vállal felelősséget a Vásárló által helytelenül használt Termékek miatt és a termékekben keletkező hibákért, ezek közé tartozik, a szavatossági idő lejárta utáni használat is.

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a Vásárlót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, de a terméket sértetlen és kibontatlan állapotban kell visszajuttatni részünkre. A Webáruház a termék visszaérkezését követően legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére az elállási nyilatkozatban jelzett módon.

Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Webáruház. a vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.

Adatkezelés:

Az Webáruház használata során a Webáruház részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Webáruház alvállalkozója. (Pl: Futár szolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Webáruház kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Webáruház megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Webáruház bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az  e-mail címen.

Egyéb információk:

A Webáruházzal kötött vásárlási szerződésre a magyar törvények vonatkoznak. Az ÁFA-s számla, nyugta, a termékkel együtt kerül kiküldésre a Vásárló részére. Az akciós termékek, kizárólag a készlet erejéig tartanak. A megrendelésnél kiválasztott ajándék termék hiányának esetén, fenntartjuk a jogot arra, hogy kicseréljük egy másik, elérhető termékre. Kérjük, hogy a megrendelés utolsó megerősítése előtt, még egyszer alaposan gondolják át a megrendelést. A megrendelés elküldése után, nem lehet azon már változtatni. Nem kapcsolunk össze különböző megrendeléseket. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Farro Wolf  KFT. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Megbízható Webáruház

Kosár

 x 
A kosár üres

Böngészés

Lyoness

Lyoness logo

Pick Pack Pont

Pick Pack Pont

  

 

állatparadicsom kép 426

 

Partnereink

Partnerek