Termék keresés

Kategóriák

 

 

állatparadicsom kép 28

Facebook

 
"A kutyám jön, hogy kitöltse a hűtlen barátok által hagyott űrt a szívemben. Nincs benne irigység, rosszakarat vagy gyűlölet. Nem árulja el a titkaimat, nem lesz féltékeny a sikereimre és nem leli örömét a bánatomban"

George Eliot

Ugrás az állateledel webáruház főoldalára

Itt kereshetsz részletesen állati webshopunkban:

Kedves Látogató, itt a fizetés és szállítási feltételeket, lehetőségeket találod. Ha bármi további kérdés felmerülne, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal. Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpont alatt találod.

*Lyoness visszatérítés esetén a szállítási díjak fixek, "lásd lejjebb", de természetesen a visszatérítés vonatkozik a szállítási díjra is. Ha igénybe kívánod venni a Lyoness visszatérítést a Lyoness ID számodat a pénztár megjegyzése alatt mindenképp jelezd, illetve válaszd a megfelelő szállítási és fizetési módot.

Fontos, hogy ha Lyoness visszatérítést veszel igénybe, és futárszolgálatot szeretnél, a szállítási mód választásánal kérjük mindenképp a "Lyoness Futár házhoz" opciót válaszd, illetve jelezd Lyoness ID számodat a megjegyzésben! Ha pick Pack pontra kéred, a szálltási dij a végleges számlán kerül feltüntetésre. Egyébb esetben sajnos nem áll módunkban a visszatérítést biztosítani.

Lyoness visszatérítés igénylése esetén, kérjük mindenképp olvasd el a Lyoness vásárlási és rendelési feltételeket a Lyoness menüpont alatt.

 

Személyes átvétel:

Pátyon, az Állatparadicsom állateledel és felszerelés boltban: ez esetben az átvétel INGYENES, nem számítunk fel semmilyen extra költséget. Fontos hogy, ez esetben az átvétel, előre átutalás vagy készpénzel lehetséges.

Ez esetben a megrendelt termék, előzetes időpont egyeztetés alapján, az alábbi címen átvehető:

Állatparadicsom állateledel és felszerelés bolt: 2071 Páty, Rákóczi út 11-1. (3-as üzlet) a tesco expressz bejáratánál, a kutyakozmetikánk mellet..


 

Szállítás:

 

Pick Pack pontos átvétel (Max. 20Kg.**):

Pick Pack Pontos átvétel választása esetén a terméket átveheti az ország több mint 130 városában lévő több mint 600 Pick Pack pontja valamelyikén. Utánvét esetén a Pick Pack pontokon készpénzzel, illetve a terminállal rendelkező üzletekben bankkártyával is fizethet.

Pick Pack pontok listája: Pick Pack Pont lista

További információ: Pick Pack Pont info

Pick Pack Pontos átvétel esetén a kiszállítási díjak fixek, összeghatártól függetlenül.

 

Ha a vásárlás összege az alábbi összegek közé esik:

Szállítási díj:

0 - 10.000 Ft.

690 Ft

10.001 - 20.000 Ft.

490 Ft

20.001 - 30.000 Ft.

290 Ft

30.001 -tól

Ingyenes

*Lyoness fix ár, összeghatártól függetlenül

690 Ft

 *Lyoness fix ár, összeghatártól függetlenül: 650 Ft.

**Figyelem!: A Pick Pack Pont árak egy csomagra vonatkoznak, amely állhat több termékből, de az össztömeg maximálisan 20 Kg lehet. 20 Kg felett, a díj duplázodik, ezért ilyen esetben javasoljuk inkább a futárszolgálat választását házhoz.

 

Futárszolgálat: (Házhoz)

Futárszolgálat választása esetén a futár a terméket házhoz viszi. Utánvét esetén, a futárnál csak készpénzel tud fizetni. Ez esetben, az alábbi kiszállítási díjakat számítjuk fel a megrendelés összegétől függően:

Ha a vásárlás összege az alábbi összegek közé esik:

Szállítási díj:

0 - 10.000 Ft.

1.490 Ft

10.001 - 20.000 Ft.

990 Ft

20.001 - 30.000 Ft.

490 Ft

30.001 -tól

Ingyenes

*Lyoness fix ár, összeghatártól függetlenül

1490 Ft

 *Lyoness fix ár, összeghatártól függetlenül: 1490 Ft.

**Max. 40 Kg.

*Fontos, hogy ha Lyoness visszatérítést veszel igénybe, és futárszolgálatot szeretnél, a szállítási mód választásánal kérjük mindenképp a "Lyoness Futár házhoz" opciót válaszd, illetve jelezd Lyoness ID számodat a megjegyzésben! Egyéb esetben sajnos nem áll módunkban a visszatérítést biztosítani.

**Figyelem!: A Futárszolgálat választása esetén, az össztömeg maximálisan 40 Kg lehet. 40 Kg felett, a szálítási díj külön kerül megállapításra és kiszámlázásra, ilyenkor a 40 Kg feletti többlet súlyra 60 Ft/ kg kerül kiszámlázásra. Pl.: 49 Kg-os rendelés esetén 9 Kg a többlet súly, így 9*60 Ft, tehát 540 Ft kerül majd kiszámlázásra.

 

Házhozszállítás Páty és környező településein: 

Páty, Biatorbágy, Etyek, Sóskút, Budaörs, Budakeszi, Telki, Budajenő, Perbál, Zsámbék, Mány, Tök, Budajenő, Pusztazámor, Törökbálint, herceghalom.

Ha üzletünkben jársz és Pátyon, vagy a környező települések valamelyikén laksz, fontos tudnod, hogy a házhozszállítás jóval kedvezőbb illetve akár ingyenes! ;). E, szállítási mód esetén, az alábbi kiszállítási díjakat számítjuk fel a megrendelés összegétől függően:

Ha a vásárlás összege az alábbi összegek közé esik:

Szállítási díj:

0 - 5000 Ft.

990 Ft

5000 - 8999 Ft.

490 Ft

9000 -tól

Ingyenes

Éríntett települesek:

Páty, Biatorbágy, Etyek, Sóskút, Budaörs, Budakeszi, Telki, Budajenő, Perbál, Zsámbék, Mány, Tök, Budajenő, Pusztazámor, Törökbálint, herceghalom.

Ez a szállítási mód, kizárolag Pátyon, üzletünkbe kérhető. Webshopunkban nem elérhető.

 

Szállítási idő:

A megrendeléseket 2–től 5 munkanapig kiszállítjuk. E-mailben először a megrendelés pillanatában megerősítjük a megrendelés megtörténtét.

Egy második e-mailben, 24 órán belül visszaigazoljuk a termék meglétét, elfogadjuk a rendelést. Ha a megrendelt terméket valamilyen okból nem tudjuk kiszállítani, akkor azonnal felvesszük a Vevővel a kapcsolatot, értesítjük, illetve helyettesítő alternatívát ajánlunk fel. Ilyen esetben extra ajándékot vagy kedvezményt is biztosítunk a kellemetlenségért.

Végül pedig értesítést küldünk a termék elindulásáról a szállítóval. Ritkán előfordulhat késés rajtunk kívül álló okok miatt, ez esetben haladéktalanul értesítjük a vásárlót.

Nagytételű vásárlás:

Nagytétel vásárlása esetén egyedi árajánlatot tudunk készíteni. Ez esetben kérjük e-mailben jelezni, hogy az árajánlatot elkészíthessük. (Nagytételű vásárlásnak a 150.000 HUF feletti vásárlások számítanak)

 


 

Fizetés:

Utánvétel:

Ilyenkor a Vásárló a termék átvételékor fizet a futárnál vagy a Pick Pack átvételi pontokon . Az utánvétel kezelési díja 390 Ft.

Futárszolgálat választása esetén csak készpénzes fizetést áll módunkban elfogadni.

Pick Pack ponton való átvétel választása esetén a fizetés készpénzel történik, illetve a bankkártya terminállal rendelkező Pick Pack pontokon bankkártyával is fizethet.

Személyes átvételi pontjainkon csak előre átutalást tudunk elfogadni.

Banki átutalás:

Ilyenkor a vevő előre kifizeti a megrendelt terméket. Ez esetben semmilyen külön kezelési díjat nem számítunk fel. A termék kiszállítási ideje az átutalás megérkezésétől számítandó. Kérjük az utalásnál mindig feltüntetni a megrendelés azonosítót.

Előre utalás választása esetén, mindig küldünk e-mailben, 24 órán belül, egy dyjbekérő számlát (Proforma) a pontos összegel és az utaláshoz szükséges adatokkal. Kérjük ezt a díjbekérőt, mindig megvárni utalás elinditása előtt.

Utaláshoz szükséges banki adataink:

Arratia Kereskedelmi Kft.

UniCredit Bank

10918001-00000128-54420002

 

Lyoness Mobil Cashback:

Lyoness Mobil Cashback választása esetén a Lyoness vásárlási számládon lévő összeget tudod felhasználni. Ez az összeg a Lyoness webirodádon található, bal oldalt a számla áttekintésnél, vásárlási számla néven. E fizetési lehetőség választása esetén, a megrendelést követő 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot veled a kupon kód és a fizetés lebonyolítása végett.

 

Kuponok és vásárlási utalványok:


A kupont és utalványt a pénztárnál lehet felhasználni, ott érvényesül a kedvezmény vagy levásárolható összeg, amennyiben a kupon vagy utalvány kódot beírod a "kuponkód" mezőbe.

Több különböző kedvezmény nem vonható össze!. A kedvezmény mindig a termék lista árából kerül levonásra, egyéb akciókkal, kedvezményeknél, pl. csomagkedvezmény esetén nem tudjuk elfogadni. Vásárlási és ajándék utalvány esetén az utalvány teljes összegét le kell vásárolni egy vásárlás alkalmával, visszaadni, több részre vagy vásárlásra bontani nem áll módunkba. A kuponok és utalványok az érvényességi idejük végéig felhasználhatók. Az érvényesség mindig fel van tüntetve az oldalon vagy az utalványon.

Lyoness visszatérítéssel és előnnyel csak akkor vonható össze, ha a kuponos akció kifejezetten kitér rá. A Lyonessel együtt felhasználható kedvezményket mindig feltüntetjük.

 

Online Bankkártyás fizetés:

 

Fontos! Sajnos jelenleg nem áll módunkban bankkártyás fizetést elfogadni online rendszerünkben. A rendszer jelenleg fejlesztés alatt van. Ez érvényes míg ezen üzenet látható. Igyekszünk mielőbb bevezetni és aktíválni az online bankártyás fizetési rendszert. Addig javasoljuk az Utánvétes Pick Pack Pontos átvétel választását, mert a terminállal rendelkező átvételi pontokon bármikor fizethet bankkártyával is! A fejlesztés alatt kérjük tekintsd tárgytalannak alábbi bankkátyás ismertetőnket.

 

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat webáruházunkban.

A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk,

ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción

keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési

mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank

fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található

ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és MasterCard,

Visa Electron és MasterCard Electronic (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően),

valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került

kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön

Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben

fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi!

Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül

lebonyolítandó vásárláshoz.

 

Kellemes vásárlást és időtöltést kívánunk!

 

Megbízható Webáruház

Kosár

 x 
A kosár üres

Böngészés

Lyoness

Lyoness logo

Pick Pack Pont

Pick Pack Pont

  

 

állatparadicsom kép 128

 

Partnereink

Partnerek