Termék keresés

Kategóriák

 

 

állatparadicsom kép 75

Facebook

 
„Az a macska, aki jó családba kerül, megszokja, hogy beszélnek hozzá.”

Cooper, L.

Ugrás az állateledel webáruház főoldalára

Itt kereshetsz részletesen állati webshopunkban:

Állati ajánlatok és különleges termékek!

Vinaora Nivo Slider

Lyoness Regisztráció és visszatérítési feltételek.

*Lyoness visszatérítés menete és feltételei:

Cégünk 6% (2+4%) Lyoness pénzvisszatérítést biztosít minden vásárlás után. A visszatérítés, a vásárlást követő legfeljebb 2 hétben belül kerül elszámolásra a Lyoness Hungary Kft-vel, a Lyoness mindenkori Általános Üzleti Feltételei szerint. (Lyoness AÜF).

Lyoness visszatérítés esetén a szállítás fix áras,1490 Ft futár esetén, 750 Ft Pick Pack pont esetén. A sávos futár szállítási kedvezményeket nem tudjuk biztosítani ez esetben, de a Lyoness visszatérítés természetesen a szállítási díjra is vonatkozik, tehát visszatérítés jár érte.

Fontos, hogy a Lyoness visszatérítés a rendelés Nettó összegéből kerül lekönyvelésre, nem a Brutto összegből.

Fontos, hogy ha Lyoness visszatérítést veszel igénybe, és futárszolgálatot szeretnél, a szállítási mód választásánál kérjük mindenképp a "Lyoness Futár házhoz" opciót válaszd, illetve jelezd Lyoness ID számodat a megjegyzésben! Egyéb esetben sajnos nem áll módunkban a visszatérítést biztosítani.

Lyoness Ismertető:

Sok a törzsvásárlói kártyád? Mindenhol más kártya kell? Unod a pontokat és matricákat? Szeretnél pénzvisszatérítést kapni minden vásárlásod után? A Lyoness törzsvásárlói rendszer révén mi például minden vásárlásod után 6%* (2+4%)* visszatérítést* biztosítunk, csak annyit kell tenned, hogy Lyoness ID számodat és Lyoness kártyádnak a vonalkódját megadod regisztrációkor vagy fizetéskor a megjegyzés rovatba. Ha még nem rendelkezel Lyoness regisztrációval, csak töltsd ki az oldal végén található regisztrációs Űrlapot. További részletekért állunk bármikor rendelkezésedre bármelyik elérhetőségünkön vagy akár személyesen is!

*A visszatérítés pontos feltételeiért kérjük, olvasd el az oldal alján található Lyoness felhasználási feltételeket.

https://www.youtube.com/watch?v=llOViy2bv5o&list=PLF7D4827E52F65CB2&index=4

Lyoness – a vállalat

A Lyoness-t 2003-ban Hubert Freidl alapította. Az alapelv: az ügyfelek pénzt kapnak vissza, minden vásárlás után. A vállalat eredetileg négy országban kezdte el a tevékenységét, mára pedig nemzetközivé fejlődött, és egyedülálló “win-win” helyzetet kínál minden résztvevőnek. A Lyoness egy olyan globális hálózatot épít ki, amellyel az ügyfelek és a partnervállalatok is előnyökre tesznek szert: az ügyfelek pénzt kapnak vissza, miközben a partnervállalatok hűséges vásárlókat szereznek, ezért szívesen biztosítanak különleges előnyöket.

A Lyoness jelenleg Európa 30 országában működik, valamint az USA-ban, Kanadában, Brazíliában, az Egyesült Arab Emírségekben, Katarban, Dél-Afrikában, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térségben (Hongkong, Makaó, Ausztrália, Fülöp-szigetek, Thaiföld), és világszerte több mint 2,6 millió ügyféllel rendelkezik. Magyarországon jelenleg több mint 4000 termékpartnernél, Europában pedig több mint 15000 termékpartnernél élvezheted a Lyoness előnyeit.

https://www.youtube.com/watch?v=1tGPJUaE4Tc&list=PLF7D4827E52F65CB2&index=5

A vásárlás négy módja

A Lyoness négy lehetőséget kínál arra, hogy készpénzt kapjál vissza minden vásárlásod után:

  • Mobil Cashback: ügyes és egyszerű vásárlás okos telefonnal (Smartphone)
  • Cashback kártya: minden ágazatra kiterjedő, kedvezményeket biztosító kártya
  • Online vásárlás: internetes vásárlás kényelmesen, éjjel-nappal
  • Cashback utalványok: a Lyoness partnervállalatok eredeti vásárlási utalványai

Regisztrálj ingyenesen

Egyszerűen: töltsd ki az alábbi adatlapot, regisztráció után kapsz egy megerősítő linket, melyre kattintva igazolod regisztrációs szándékodat. SMS-ben és E-Mailben megkapod személyes ID számodat és belépési adatokat személyes web-irodádhoz.

Minden új Ügyfél számára 30 nap áll rendelkezésre a Lyoness Előnyök teszteléséhez.

Amennyiben ezen időszakon belül sor kerül az első vásárlásra, illetve az első megrendelésre, a regisztráció lezárul, és korlátlanul használhatod az összes Lyoness Előnyt.

Amennyiben felkeltette érdeklődésed, az alábbi adatlapot töltsd ki, és regisztrációdat online elvégezzük, hogy élhess a Lyonesss Cashback előnyeivel!

captcha
Újratöltés

Megbízható Webáruház

Kosár

 x 
A kosár üres

Böngészés

Lyoness

Lyoness logo

Pick Pack Pont

Pick Pack Pont

  

 

állatparadicsom kép 109

 

Partnereink

Partnerek