Termék keresés

Kategóriák

 

 

állatparadicsom kép 55

Facebook

 
"Néha irigylem az aranyhalakat. Nekik csak pár másodpercnyi emlékezőképességük van. Képtelenek követni egy gondolatsort. Mindent először élnek át. Minden egyes alkalommal. Mivel ők nincsenek tudatában ennek a hiányosságuknak, az élet maga a beteljesült álom számukra. Egy nagy buli. Örvendezés reggeltől estig. És persze éjjel is."

Erlend Loe - Naiv.Szuper.

Ugrás az állateledel webáruház főoldalára

Itt kereshetsz részletesen állati webshopunkban:

Állati ajánlatok és különleges termékek!

Vinaora Nivo Slider

Lyoness Regisztráció és visszatérítési feltételek.

*Lyoness visszatérítés menete és feltételei:

Cégünk 6% (2+4%) Lyoness pénzvisszatérítést biztosít minden vásárlás után. A visszatérítés, a vásárlást követő legfeljebb 2 hétben belül kerül elszámolásra a Lyoness Hungary Kft-vel, a Lyoness mindenkori Általános Üzleti Feltételei szerint. (Lyoness AÜF).

Lyoness visszatérítés esetén a szállítás fix áras,1490 Ft futár esetén, 750 Ft Pick Pack pont esetén. A sávos futár szállítási kedvezményeket nem tudjuk biztosítani ez esetben, de a Lyoness visszatérítés természetesen a szállítási díjra is vonatkozik, tehát visszatérítés jár érte.

Fontos, hogy a Lyoness visszatérítés a rendelés Nettó összegéből kerül lekönyvelésre, nem a Brutto összegből.

Fontos, hogy ha Lyoness visszatérítést veszel igénybe, és futárszolgálatot szeretnél, a szállítási mód választásánál kérjük mindenképp a "Lyoness Futár házhoz" opciót válaszd, illetve jelezd Lyoness ID számodat a megjegyzésben! Egyéb esetben sajnos nem áll módunkban a visszatérítést biztosítani.

Lyoness Ismertető:

Sok a törzsvásárlói kártyád? Mindenhol más kártya kell? Unod a pontokat és matricákat? Szeretnél pénzvisszatérítést kapni minden vásárlásod után? A Lyoness törzsvásárlói rendszer révén mi például minden vásárlásod után 6%* (2+4%)* visszatérítést* biztosítunk, csak annyit kell tenned, hogy Lyoness ID számodat és Lyoness kártyádnak a vonalkódját megadod regisztrációkor vagy fizetéskor a megjegyzés rovatba. Ha még nem rendelkezel Lyoness regisztrációval, csak töltsd ki az oldal végén található regisztrációs Űrlapot. További részletekért állunk bármikor rendelkezésedre bármelyik elérhetőségünkön vagy akár személyesen is!

*A visszatérítés pontos feltételeiért kérjük, olvasd el az oldal alján található Lyoness felhasználási feltételeket.

https://www.youtube.com/watch?v=llOViy2bv5o&list=PLF7D4827E52F65CB2&index=4

Lyoness – a vállalat

A Lyoness-t 2003-ban Hubert Freidl alapította. Az alapelv: az ügyfelek pénzt kapnak vissza, minden vásárlás után. A vállalat eredetileg négy országban kezdte el a tevékenységét, mára pedig nemzetközivé fejlődött, és egyedülálló “win-win” helyzetet kínál minden résztvevőnek. A Lyoness egy olyan globális hálózatot épít ki, amellyel az ügyfelek és a partnervállalatok is előnyökre tesznek szert: az ügyfelek pénzt kapnak vissza, miközben a partnervállalatok hűséges vásárlókat szereznek, ezért szívesen biztosítanak különleges előnyöket.

A Lyoness jelenleg Európa 30 országában működik, valamint az USA-ban, Kanadában, Brazíliában, az Egyesült Arab Emírségekben, Katarban, Dél-Afrikában, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térségben (Hongkong, Makaó, Ausztrália, Fülöp-szigetek, Thaiföld), és világszerte több mint 2,6 millió ügyféllel rendelkezik. Magyarországon jelenleg több mint 4000 termékpartnernél, Europában pedig több mint 15000 termékpartnernél élvezheted a Lyoness előnyeit.

https://www.youtube.com/watch?v=1tGPJUaE4Tc&list=PLF7D4827E52F65CB2&index=5

A vásárlás négy módja

A Lyoness négy lehetőséget kínál arra, hogy készpénzt kapjál vissza minden vásárlásod után:

  • Mobil Cashback: ügyes és egyszerű vásárlás okos telefonnal (Smartphone)
  • Cashback kártya: minden ágazatra kiterjedő, kedvezményeket biztosító kártya
  • Online vásárlás: internetes vásárlás kényelmesen, éjjel-nappal
  • Cashback utalványok: a Lyoness partnervállalatok eredeti vásárlási utalványai

Regisztrálj ingyenesen

Egyszerűen: töltsd ki az alábbi adatlapot, regisztráció után kapsz egy megerősítő linket, melyre kattintva igazolod regisztrációs szándékodat. SMS-ben és E-Mailben megkapod személyes ID számodat és belépési adatokat személyes web-irodádhoz.

Minden új Ügyfél számára 30 nap áll rendelkezésre a Lyoness Előnyök teszteléséhez.

Amennyiben ezen időszakon belül sor kerül az első vásárlásra, illetve az első megrendelésre, a regisztráció lezárul, és korlátlanul használhatod az összes Lyoness Előnyt.

Amennyiben felkeltette érdeklődésed, az alábbi adatlapot töltsd ki, és regisztrációdat online elvégezzük, hogy élhess a Lyonesss Cashback előnyeivel!

captcha
Újratöltés

Megbízható Webáruház

Kosár

 x 
A kosár üres

Böngészés

Lyoness

Lyoness logo

Hívj minket!

Hétfő-Szombat
09:00-19:00

+36/20/487-07-01
+36/20/486-85-65

Skype hívás

Pick Pack Pont

Pick Pack Pont

  

 

állatparadicsom kép 42

 

Partnereink

Partnerek