Termék keresés

Kategóriák

 

 

állatparadicsom kép 82

Facebook

 
"A macska szereti hallgatni, hogy szolongatják. Ott üldögél a bokrok közt alig egy méternyire a cipődtől - és hallgat téged."

Pam Brown

Ugrás az állateledel webáruház főoldalára

Itt kereshetsz részletesen állati webshopunkban:

 

SaniCat Evolution Kitten Macskaalom

PDFÍmél
Kiszerelés: 6l, 2*6l, 3*6l. Ultrafehér bentonit valerián kivonattal és lágy talkum illattal kölyök macskák számára kifejlesztve.
Értékelés: Még nincs értékelés
Ár:
Fogyasztói ár: 2.239 Ft
Kiszerelés

2-3d.gif
Gyártó: SaniCat/Dog

 

állatparadicsom kép 101
Leírás

Ultrafehér bentonit valerián kivonattal és lágy talkum illattal kölyök macskák számára kifejlesztve.

Kiszerelés: 6l, 2*6l, 3*6l.

A 2*6l kiszerelés 3%, a 3*6l kiszerelés 5% kedvezménnyel vásárolható meg.

A macskatulajdonosoknak, akik minden pillanatban legjobbat akarják cicájuknak.

Az Evolution Kitten lágy talkum illata és a valerián kivonata segít macskájának felismerni az alomtálcát. A könnyen csomósodó alom segít cicájának egész kicsi korában megtanulni a szükséges higiéniát.

Nem porzik, és puhasága miatt nem okoz sérülést a tappancsokon.

A hat literes csomagot könnyű tárolni és szállítani is.

  • Ultrafehér bentonit valerián kivonattal és lágy talkum illattal
  • csomósodó
  • kellemes illattal
  • kiváló fertőtlenítő hatás
  • magas nedvszívó képesség
  • könnyű
  • praktikus csomagolással

Használati utasítás: töltse fel az alomtálcát kb. 5-7cm vastagságban alommal. Az alom folyékony és szilárd ürülék esetén csomósodni kezd. Ezek a csomók alomlapáttal könnyedén eltávolíthatók. Az almot nem kell cserélni, csak töltse fel az alomtálcát az eltávolított mennyiségnek megfelelően.

A macskákon nem lehet mindig látni, hogy zavarja valami amikor a dolgát akarja végezni, mint például az alom elhelyezése, az anyaghasználat vagy a higiénia. Ha a cicának nem tetszik a termék, amit választott egyszerűen tovább áll ahol komfortosabban érzi magát, így ezek a tényezők nagyban befolyásolják az állat lelkivilágát. Fontos a jó döntés meghozatala . Ne feledje, még a legtisztább állatnak is szüksége lehet alkalmi emlékeztetőre a jó viselkedést illetően.

Tréning
A macskáknak meg kell tanítani az alomhasználatot ha az nem tanulta el az anyjától . Szóval ha látja, hogy a cica gyanúsan közelíti meg a szoba sarkát vagy akár a szemetest, ne habozzon odamenni hozzá és elvinni az alomba. Az első mancsát érintsük az alom falához, hogy rájöjjön ez a legoptimálisabb hely arra, hogy a dolgát elvégezze. Legyen türelmes, hiszen nem minden állat képes azonnal elsajátítani az újonnan szerzett tudást. Ha netán a lakásban felfedeznénk oda nem illő piszkot amit hátrahagyott nekünk, ne üssük meg és ne kiabáljunk vele, mert ez a fajta viselkedés nem fogja könnyebben rávezetni az állatot, az alom megfelelő használatára. Azt tanácsoljuk, hogy ilyenkor egy papírral dobja be a "csomagot" a helyére, majd ismét a mellső mancsait érintsük az alom falához, ahogy fentebb írtuk.
Ne feledje, kiabálni az állattal sem Önnek, sem az állatnak nem jó. Kérjük tartogassa energiáit futball meccsekre!

Az alom kiválasztása
A kiscicák használhatnak kisebb almot, bár az állatkereskedésben található sztenderd méret is megfelelő lehet. Fontos az anyaghasználat, ne vegyünk kartonból készült változatot, a műanyag teljesen megfelelő lesz. Rendszeres időközönként szappan és vízzel mossuk, hisz nagyon fontos a tisztán tartása.
Az alom elhelyezése
Olyan helyet keressünk az alomnak ami könnyen megközelíthető ám ugyanakkor biztosítja az állat számára a privát szférát. Ne tegyük közel a macskakajához illetve ahhoz a helyhez ahol pihenni szokott. Ha sikerült a megfelelő helyet megtalálni, ne változtassunk azon, hiszen ez összezavarhatja a cicát. Ha többen vannak akkor legalább kettőre lesz szükség amit különböző helyre tegyünk.

Az alom cseréje
Ha szükségessé vált az alom cseréje a macskák nehezen fogadhatják el az újat (anyaghasználat, szagok stb...), ezért azt tanácsoljuk, hogy a régi és az új almot keverjük, majd fokozatosan álljunk át az új használatára.

Mennyit használjunk?
Egy átlagos alom feltöltéséhez a 4-5 centimétert javasoljuk.

A tároló tisztítása
A macskák nem szeretik a piszkos helyeket ezért fontos, hogy megfelelően tisztán tartsuk az alom tárolóját. Általában naponta kellene takarítani azt, a szilárd anyag és az alom eltávolítása után szappanos vízzel, hogy megelőzzük a kellemetlen szagok terjedését és a kórokozók szaporodását.

Az alom eltávolítása
A macskaalmot ugyan a vécén nem lehet lehúzni és a kertünk trágyázása sem javasolt, azonban egy egyszerű zacskóba, vagy szatyorba téve azt minden probléma nélkül kidobhatjuk a kukába. Így nem lehet majd érezni kellemetlen szagot és a legyek sem fogják megtalálni.

Kor Kölyök
Méret Minden méret
Terméktípus Alom

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Megbízható Webáruház

Kosár

 x 
A kosár üres

Böngészés

Lyoness

Lyoness logo

Pick Pack Pont

Pick Pack Pont

  

 

állatparadicsom kép 222

 

Partnereink

Partnerek