Termék keresés

Kategóriák

 

 

állatparadicsom kép 209

Facebook

 
"Az ember számára a legnagyobb áldás a személyes szabadság, a kutyának pedig erről lemondani."

Villiam Lyon Phelps

Ugrás az állateledel webáruház főoldalára

Itt kereshetsz részletesen állati webshopunkban:

Ecopet (Farmina)

Ecopet (Farmina)

Ecopet Natural

Az Ecopet Natural cikória gyökérrel és élesztőgombák sejtkivonatával (Saccharomyces cerevisiae) készült, melyek jó hatással vannak a bélműködésre. Egy hónappal az Ecopet Natural etetésének elkezdésétől számítva a hasznos baktériumok, bifidobaktériumok akár százszorosukra is megsokszorozódhatnak, elősegítve ezzel kutyája egészséges emésztését. 

Természetes összetevőkkel. Ecopet Natural nem tartalmaz hozzáadott mesterséges tartósítószereket.

A termék a legfinomabb összetevőket tartalmazza, minden ellenőrzésen sikeresen megfeleltek.

A termék formula célja, hogy segítse az emésztést, a FOS és MOS által támogatja a bélbaktériumok székleten keresztül történő gyors kiürülését és erősíti az immunrendszert.

Északi-tengeri vadon fogott hal, melynek klorid tartalma alacsony, fehérjében és aminosavakban gazdag.

Kiváló minőségű szabadon tartott olasz csirke.

A felhasznált hús szabadon tartott bárány húsa.

Minden terméket normál kondíciójú kutyákon és macskákon tesztelték, saját környezetükben.

Standard, kistestű (mini) és nagytestű (maxi) kutyáknak kifejlesztett változatokban is elérhetők!

A Farmina Pet Foods új terméksora a legfejlettebb gyártási és csomagolási technológiával készül szigorú minőség-ellenőrzés mellett. A csomagolás olyan technológiával készül, amely legjobban biztosítja a tápanyagok megőrzését, a tökéletesen záródó csomagolásnak köszönhetően.

A „Long Life Vitamins” rendszer lehetővé teszi a zöldségek és gyümölcsök vitaminjainak hozzáadását csak az extrudálási folyamatot követően, így a termék vitamin tartalma hosszabb ideig garantált.A „Vacuum Coater” rendszer garantálja a tápszemeken belül lévő zsír tökéletes integrálódását.A „Twin-screw extrusion” garantálja a keményítő jobb gélesedését valamint a javítja az emészthetőséget. A „Just in Time” gyártás garantálja a termék tökéletes frissességét, így nincs régi készlet.

Two-screw extruder (Kétcsavaros extruder) Extrudálási technológia, mely garantálja a keményítő jobb gélesedését. 25%-kal jobb emészthetőség, szemben az egy csavaros rendszerrel. Vacuum Coater (Vákuum alapú bevonat) Innovatív rendszer, mely lehetővé teszi az extrudálási folyamatot követően vákuum alapú zsírbevonat hozzáadását. Ez garantálja a bevonat és a szemcsék összetevőinek nagyobb fokú egyesülését anélkül, hogy a tulajdonságaik megváltoznának. Érzékeny összetevők kíméletes gyártással, jobb ízLong Life Vitamins (Hosszú életű vitaminok)Vitaminok tápszemekhez való hozzáadása kíméletes gyártási technológiával.Még több vitalitás és egészség.Just in Time delivery (Éppen időben történő szállítás) Nincs raktározás, azonnal a piacra kerül a termék. Frissebb, ízletesebb termék.