Termék keresés

Kategóriák

 

 

állatparadicsom kép 138

Facebook

 
"Bárcsak megértenék az emberek, hogy az állatok ugyanolyan kiszolgáltatottak, s ugyanúgy függenek tőlünk, mint a gyerekek, ezt a gyámságot ránk ruházták."

James Herriot

Ugrás az állateledel webáruház főoldalára

Itt kereshetsz részletesen állati webshopunkban:

Eukanuba Dog/ Cat

Eukanuba logo

Eukanuba

Miért a Eukanuba?
1.) A Eukanuba táp nagymértékben hozzájárul a kutya kiváló egészségéhez, jólétéhez és hosszú életéhez. A Eukanuba táppal felnevelt kiskutyákból nagyszerű felnőtt kedvencek lesznek.

2.) A Eukanuba tápok fehérjeforrása kizárólag állati eredetű fehérje: csirke, hal, bárány, tojás. Ez a lehető legjobb táplálék egy húsevő számára. Minden termékünkben (kivétel Weight Control tápok) a fő összetevő az állati eredetű fehérjeforrás, mely minden termékünk csomagolásán első helyen szerepel, ezt követik csökkenő sorrendben a további alapanyagok.

3.) Mivel optimálisan emészthető összetevőket tartalmaz, mint például az állati eredetű zsír és fehérje, a Eukanuba tápok etetési mennyisége alacsony (például: egy 15 kg-os testtömegű felnőtt kutyának csak 165 g Eukanuba Adult Maintenance tápot kell ennie egy nap folyamán), a bélsár mennyisége is kevés és kevésbé kellemetlen a szaga. Ez az egyik első jel, amit észrevehetünk már 3 napos Eukanuba táp etetési kúrát követően is.

4.) A kis mennyiségű napi etetési adag miatt a napi etetési költség is igen alacsony. Például: egy 15 kg testtömegű kutya Eukanuba Adult Medium Breed táppal történő etetése esetén, 195 Ft/nap költséggel, kiváló minőségű táplálékot biztosíthat számára.

5.) A kutyák több, mint 80%-nál fordul elő valamilyen fogászati probléma 3 éves koruk felett. Minden Adult (felnőtt kutyáknak) és Mature & Senior (középkorú és idős kutyáknak) Eukanuba táp tartalmaz Dental Care fogvédő formulát, mely segít tisztán tartani a fogazatot az étkezések közben és után is. Az étkezések alatt a rágással és a dörzsölő hatással, míg az étkezések után pedig a polifoszfátok segítségével, melyek megkötik a kálciumot és jelentős mértékben csökkentik a lepedék képződését.

6.) Az omega zsírsavak két nagy csoportja az omega-6 és omega-3 zsírsavak, számos fontos biokémiai folyamat szereplői. A DHA fontos összetevője az idegrendszernek, különösen az agynak, a szemeknek, a véredényeknek, és más szerveknek is. Azok a kölykök, akik magasabb DHA tartalmú tápanyagot kaptak, jobb tanulási készséget mutattak, mint azok, akik alacsonyabb DHA tartalmú tápokat ettek. Megállapítható, hogy a tanulási készség, a memória összefügg a szervezet, az idegrendszer DHA ellátottságával, azaz a táplálék DHA tartalmával. A Eukanuba tápoknál bizonyították a tápnak az idegrendszerre, a tanulási képességekre gyakorolt egyértelműen jótékony hatását.

7.) A Eukanuba rendelkezik kimondottan a különböző fajtáknak kifejlesztett faj­ta­tá­pokkal, amelyek a kiváló alapanyagok mellett tartalmazzák a fajták egyedi igényeinek megfelelő létfontosságú összetevőket is.

8.) Amennyiben kutyája érzékeny bőrű, nehéz az emésztése, érzékenyek az ízületei, túlsúllyal küszködik, vagy egyszerűen csak idősebb korú (7–9 év feletti), akkor válassza a Eukanuba Daily Care tápsort MINDENNAPI etetésre, az érzékeny vagy valamely betegségre hajlamos kutyák számára. A Daily Care tápokat keresse állatorvosánál!

9.) Figyelembe véve a kutyák származását és táplálkozási szükségleteit, a Eukanuba kifejlesztette a Wild Nature Lazacos tápot, hogy kedvence hozzájusson a természet adta ízekhez.

10.) A Eukanuba tápok nem tartalmaznak mesterséges ízfokozókat, színezékanya­go­kat és minden Eukanuba táp mentes a mesterséges adalékanyagoktól, tar­tó­sí­tó­szerektől!

11.) A Eukanuba tápokban nem használnak fehérjeforrásként hozzáadott glutén kiegészítést, ezért a Eukanuba tápok biztonságosak! Közismert, hogy a 2008-as évben mérgező melaninnal szennyezett glutén (növényi fehérjekoncentrátum) került emberi és állati táplálékba!


Öszefoglalva: A Eukanuba táp nagy mennyiségben tartalmaz állati eredetű fehérjét és zsírokat, hogy a lehető legjobb táplálékot biztosítsa egy húsevő számára. Optimális arányban tartalmazza a szükséges Omega-6 és Omega-3 zsírsavakat az egészséges bőrért és szőrzetért. Tartalmaz cukorrépapépet az egészséges emésztésért, valamint olyan természetes antioxidánsokat, mint az A-, C- és E‑vitamin, hogy így erősítse kedvence immunrendszerét. A glükozamin és a kondroitin-szulfát hozzájárulnak az egészséges ízületek kialakulásához, az L-karnitin segít a zsírégetésben és a megfelelő izomtömeg fenntartásában. Egyik Eukanuba táp sem tartalmaz az egészségre ártalmas összetevőket és adalékanyagokat.

Eukanuba cégtörténet: Az Iams céget Paul F. Iams, az állatok táplálásának szakértője alapította meg 1946-ban. Olyan kiváló minőségű kutya és macskaeledelek előállítását tűzte ki célul, amelyek minden táplálkozási szempontból teljesértékűek és kedvenceink minden életkorában és terhelési szakaszában a fehérjék, zsírok, szénhidrátok, vitaminok és ásványi anyagok optimális egyensúlyát biztosítják. Paul F. Iams felfedezte, hogy a megfelelő egyensúly azonban önmagában nem elegendő. A lehető legjobb minőségű nyersanyagokra van szükség ahhoz, hogy olyan kiváló minőségű állateledel készülhessen, mint az Iams és a Eukanuba. Az Iams macskatápok, amelyek manapság megvásárolhatóak, majdnem 60 év folyamatos kutatásainak eredményeit tartalmazzák. Az Iams szuperprémium minőségű termékskáláját arra tervezték, hogy kielégítse a macskák egyéni szükségleteit, bármilyen korról, testtömegről, illetve speciális követelményről legyen is szó.

Paul Iams felfedezte, hogy az egyensúly önmagában nem elég. A lehető legjobb minőségű nyersanyagokra van szükség ahhoz, hogy olyan kiváló minőségű állateledel készülhessen, mint az Iams és a Eukanuba. Az Iams minőségi követelményeiből kifolyólag minden termékünk megfelel a Nemzeti Kutatási Tanács (National Research Council, NRC), valamint az Amerikai Tápellenőrző Hivatal (Association of American Feed Control Officals , AAFCO) magas minőségi elvárásainak.

A kutatás és fejlesztés az Iams sarokkövei. Már több, mint 50 éve járulunk hozzá jelentősen a kutyák és macskák táplálásának jobb megértéséhez.

Ma az Iams egy speciális Állatgondozó és Kutató Központot tart fenn, amely négylábú társaink százainak ad otthont, és ahol élelmezéskutatók, állatorvosok, fejlesztő mérnökök és technikusok csapata gondoskodik arról, hogy minden Iams és Eukanuba termék illetve diétás táp biztosítsa az Ön kedvencének jó közérzetét. Az Állatgondozó és Kutató Központban folyamatosan azt keresssük, hogy miként lehet a tápláláson keresztül az állatok egészségét fenntartani, jó közérzetüket és jólétüket növelni. Ez az oka annak, hogy a kutya és macskatulajdonosok, állatorvosok, állattenyésztők az egész világon bízhatnak az Iams és Eukanuba termékek kiváló színvonalában.

3 érv, hogy miért etessünk Eukanubát már ma:

  • Csirke és nem gabona az első számú fehérjeforrás./ A kutyák a farkastól származnak, ezért húsevőkként kell őket táplálni/
  • Klinikailag igazolt összetevők- 6 kulcsfontosságú területen
  • Egy 15kg-os zsák 85 etetésre elegendő /Napi kétszeri etetést alapul véve egy 15kg-os zsák Eukanuba Adult Medium Breed 85 etetésre elegendő egy 15kg átlagsúlyú kutyának./

A Eukanuba táp nagy mennyiségben tartalmaz állati eredetű fehérjét és zsírokat, hogy a lehető legjobb táplálékot biztosítsa egy húsevő számára. Optimális arányban tartalmazza a szükséges Omega-6 és Omega-3 zsírsavakat az egészséges bőrért és szőrzetért. Tartalmaz cukorrépapépet az egészséges emésztésért, valamint olyan természetes antioxidánsokat, mint az A-, C- és Evitamin, hogy így erősítse kedvence immunrendszerét. A glükozamin és a kondroitin-szulfát hozzájárulnak az egészséges ízületek kialakulásához, az L-karnitin segít a zsírégetésben és a megfelelő izomtömeg fenntartásában. Egyik Eukanuba táp sem tartalmaz az egészségre ártalmas összetevőket és adalékanyagokat.

Tudta-e?....

… hogy a Eukanuba tápok napi etetési költsége rendkívül alacsony? Például, egy közepes termetű kutya esetében, aki 15 kg súlyú, a napi etetési költség csak 213 Ft!

Egy szuperprémium táp ára első ránézésre magasnak tűnik. De ha összehasonlítja más tápokkal, akkor könnyen észreveheti, hogy más tápokban nincs is elegendő mennyiségű fehérje, zsír, vitamin, különböző zsírsavak, prebiotikumok, ásványi anyagok, glükozaminok stb. stb…. amire egy életerős, egészséges kutyának szüksége van.

Ha nincs elegendő mennyiségű tápanyag egy tápban, akkor értelemszerűen többet kell a rosszabb minőségű tápból adni. Ha többet kell adni, akkor előbb elfogy, és a végén ugyanott van, többet vásárolt, látszólag olcsóbban és ráadásul a tápban nincs is elegendő fehérje, zsír, vitamin, ásványi anyag, prebiotikumok stb.

Válassza a kedvencének megfelelő Eukanuba tápot és győzödjön meg róla 6 hét alatt, hogy kutyája azt kapta, amire a leginkább szüksége volt!

Forrás: http://www.eukanuba.hu/

Megbízható Webáruház

Kosár

 x 
A kosár üres

Böngészés

Lyoness

Lyoness logo

Pick Pack Pont

Pick Pack Pont

  

 

állatparadicsom kép 426

 

Partnereink

Partnerek