Termék keresés

Kategóriák

 

 

állatparadicsom kép 267

Facebook

 
"Ha csontot löksz a kutyának, még nem vagy jótékony. Akkor vagy jótékony, ha megosztod a csontot a kutyával, pedig magad is éppoly éhes vagy, mint a kutya."

Jack London

Ugrás az állateledel webáruház főoldalára

Itt kereshetsz részletesen állati webshopunkban:

Farmina

Farmina

Farmina

A Vállalat
Egy olasz sikertörténet, mely több mint
negyven évvel ezelőtt kezdődött…

A Farmina cég története 1965-re nyúlik vissza. Ekkor alapította meg Dr. Francesco Russo a Russo Feed nevű céget, mely még csak takarmányokkal foglalkozott és főként Olaszország
déli részén működött. 1999-ben Francesco fia, Dr. Angelo Russo, csatlakozott apja vállalkozásához. Ő gondolt elsőként az állateledel-gyártás lehetséges sikerére, és úgy döntött, ezzel kezd foglalkozni. Ugyanebben az időszakban az angliai Ingatestone-ban lévő Farmina Pet Foods vállalatnál is dolgozott, mely értékes kutatásokkal járult hozzá a vállalat későbbi működéséhez. Néhány éven belül a piacon elért sikereken felbuzdulva a vállalat 1,5 tonna/óráról 12 tonna/órára növelte termelési kapacitását. Ezzel párhuzamosan új receptek alapján készült új termékcsaládok és termékek is piacra kerültek, hogy kielégítsék az időközben fellépő egyre sajátosabb igényeket. Végül, több éves együttműködés után a Russo Feed összeolvadt a Farmina Pet Foods vállalattal. Napjainkban 10 termékcsaládot gyártunk és forgalmazunk, ötöt a kutyák és ötöt a macskák részére: Cibau, Team Breeder Dog és Cat, Ecopet, Fun Dog, Vet Life Formula Dog és Cat, Cimiao, Matisse és Fun Cat. Termékeinket különböző összetétellel készítjük el figyelembe véve az állatok fajtáját, korát, méretét és életmódját.

Forrás: http://www.bekespet.hu

Az Állatparadicsomba forgalmazott Farmina márkák:

- Ecopet

Ecopet termék lista

- Cibau

Cibau termék lista

- Cimiao

Cimiao termék lista

- Matisse

Matisse termék lista

- Fun Dog

FunDog termék lista

- Fun Cat

Fun Cat termék lista

 

Megbízható Webáruház

Kosár

 x 
A kosár üres

Böngészés

Lyoness

Lyoness logo

Hívj minket!

Hétfő-Szombat
09:00-19:00

+36/20/487-07-01
+36/20/486-85-65

Skype hívás

Pick Pack Pont

Pick Pack Pont

  

 

állatparadicsom kép 251

 

Partnereink

Partnerek