Termék keresés

Kategóriák

 

 

állatparadicsom kép 229

Facebook

 
"Vegyél a kutyádnak egy játékot, és örökké azzal fog játszani. Vegyél a macskádnak ajándékot, és 10 percig fog játszani... a szalagjával."

Ismeretlen

Ugrás az állateledel webáruház főoldalára

Itt kereshetsz részletesen állati webshopunkban:

Kong

kong-logo

Kong

A vállalatot egy kutya ejtette az ölünkbe.

A KONG Classic 1976-ban került először a boltokba, azonban a játékot valójában egy Fritz névre hallgató német juhászkutya fedezte fel. Igen, szó szerint így történt – az anyag és a forma ötletét leszedte egy régi autóról, majd beleejtette a vállalat alapítójának ölébe.

A KONG játékokat azóta az általunk szabadalmaztatott, háziállatbarát, rágásra alkalmas gumiból készítjük. A kutyák imádják a KONG játékokat. A pattogásuk rabul ejti a kutyák figyelmét és játékra hívja őket. A rágásuk kellemes, megnyugtató érzetet kelt a szájukban, és természetesen az anyaguk kivételes tartósságot garantál. A gazdik szintén szeretik a KONG játékokat, mivel kitömhetik csemegékkel, dobálhatják, kint hagyhatják a kertben – a KONG játékok újra meg újra visszatérnek további csemegékért.

A kutyák és gazdik azért választják az eredeti KONG játékot és az összes többi népszerű KONG játékot, mert szórakoztatóak. A KONG játékok minőségükkel, eredetiségükkel, változatosságukkal, biztonságukkal és értékükkel messze kitűnnek a többi kisállatjáték közül. Lepje meg kutyáját egy KONG játékkal! Rögtön látni fogja: ez nem csak egy  játék – ez egy KONG játék.

KONG – mert a kutyáknak játszaniuk kell.

A kutyák mindig megtalálják a módját, hogy jól érezzék magukat. A KONG játékok pedig Önnek és kedvencének egyaránt több szórakozást kínálnak, mint bármelyik más játék a világon. Hogy miben rejlik a varázslat?

Mindig szem előtt tartjuk a minőséget. Az általunk gyártott termékek mindegyike a lehető legjobb minőségű, és ezen a téren nem ismerünk kompromisszumot.

Büszkén kiállunk az eredetiség mellett. A természetes KONG gumiból készült klasszikus KONG játékok mellett ez az, amiért a világ minden táján jól ismert a KONG márka.

Tudjuk, hogy a kutyák változatosságot igényelnek. Tény: hozzánk, emberekhez hasonlóan a kutyák is unatkoznak időnként, ezért a KONG a legkülönfélébb alakban és méretben kínál játékokat. Célunk az egészséges játékra való ösztönzés – és igyekszünk mindig valami egészen újat nyújtani.

A biztonság a legfontosabb számunkra. Sohasem hoznánk rossz döntést négylábú kedvence számára, és ebben nem ismerünk kompromisszumot.

Minden erőfeszítésünkkel azon dolgozunk, hogy a KONG legyen a legjobb választás házi kedvence számára!

Forrás: http://www.kongcompany.com

Megbízható Webáruház

Kosár

 x 
A kosár üres

Böngészés

Lyoness

Lyoness logo

Pick Pack Pont

Pick Pack Pont

  

 

állatparadicsom kép 140

 

Partnereink

Partnerek